Риба, тушкована в овочах

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рыба, тушенная в овощах 1

Риба, тушкована в овочах

Ніжна, ароматна, соковита риба.
Я використовувала рулетики з камбали, але можна використовувати філе, нарізане не сильно дрібно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти

  • 400 г філе риби (камбала, судак, форель і т.д.)
  • 350 г помідорів
  • 200 г болгарського перцю
  • 300 г кабачків
  • лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
  • 1 гілочка розмарину (за бажанням)
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

953_0100724nz_1045_p

Приготування

953_02724nz_1079_p

Порей нарізати кільцями (ріпчасту цибулю дрібно нарізати).

953_03724nz_1084_p

Кабачки нарізати кубиками.

953_04724nz_1088_p

Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.

953_05724nz_1091_p

Помідори нарізати кубиками.

953_0665kd7_1095_p

На рослинному маслі обсмажити цибулю.

953_0765kd7_1103_p

Додати кабачки.

953_0881kq8_1108_p

Перець.

953_0955z6f_1112_p

Помідори.

953_01055z6f_1118_p

Посолити, поперчити.

953_01155z6f_1122_p

Додати розмарин.
Тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.

953_01255z6f_1127_pДодати рибу.

953_01355z6f_1133_p

Трохи посолити, поперчити.
Накрити кришкою.
Гасити близько 20-25 хвилин.

953_01586p66_1181_pПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.