
Риба, тушкована в овочах
Ніжна, ароматна, соковита риба.
Я використовувала рулетики з камбали, але можна використовувати філе, нарізане не сильно дрібно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
- 400 г філе риби (камбала, судак, форель і т.д.)
- 350 г помідорів
- 200 г болгарського перцю
- 300 г кабачків
- лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
- 1 гілочка розмарину (за бажанням)
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Порей нарізати кільцями (ріпчасту цибулю дрібно нарізати).
Кабачки нарізати кубиками.
Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Помідори нарізати кубиками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати кабачки.
Перець.
Помідори.
Посолити, поперчити.
Додати розмарин.
Тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Додати рибу.
Трохи посолити, поперчити.
Накрити кришкою.
Гасити близько 20-25 хвилин.
Накрити кришкою.
Гасити близько 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Leave a Reply