Риба, тушкована в овочах

» » Риба, тушкована в овочах
Риба, тушкована в овочах

Риба, тушкована в овочах

Ніжна, ароматна, соковита риба.
Я використовувала рулетики з камбали, але можна використовувати філе, нарізане не сильно дрібно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти

  • 400 г філе риби (камбала, судак, форель і т.д.)
  • 350 г помідорів
  • 200 г болгарського перцю
  • 300 г кабачків
  • лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
  • 1 гілочка розмарину (за бажанням)
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

Риба, тушкована в овочах

Приготування

Риба, тушкована в овочах

Порей нарізати кільцями (ріпчасту цибулю дрібно нарізати).

Риба, тушкована в овочах

Кабачки нарізати кубиками.

Риба, тушкована в овочах

Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.

Риба, тушкована в овочах

Помідори нарізати кубиками.

Риба, тушкована в овочах

На рослинному маслі обсмажити цибулю.

Риба, тушкована в овочах

Додати кабачки.

Риба, тушкована в овочах

Перець.

Риба, тушкована в овочах

Помідори.

Риба, тушкована в овочах

Посолити, поперчити.

Риба, тушкована в овочах

Додати розмарин.
Тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.

Риба, тушкована в овочахДодати рибу.

Риба, тушкована в овочах

Трохи посолити, поперчити.
Накрити кришкою.
Гасити близько 20-25 хвилин.

Риба, тушкована в овочахПриємного апетиту!

Риба, тушкована в овочах обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика