Сибас смажений з салатом з помідорів і каперсів

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Сибас жареный с салатом из помидор и каперсов 2

Ідеальна вечеря)

  • Сибас (лафрак, морський вовк, бранзіна) 1 шт.
  • Помідори рожеві 200 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Каперси 60 г
  • Оливкова олія 34 мл
  • Рослинна олія 17 мл
  • Оцет бальзамічний 15 мл


1403673640_defaultkollazh
Рибу філіровати і зробити неглибокі надрізи на шкірі.
14036734314537536
Помідор (1 шт) нарізати кубиком (довільно), цибулю дрібно, додати каперси 2 ст.л, листя базиліка (за смаком). Заправити 1 ст.л оливкової олії безпосередньо перед подачею.
14036734321647540


Філе риби приправити сіллю і перцем за смаком і обсмажити на сковороді, спочатку з боку шкіри 1-2 хвилини, потім з іншого боку буквально пів хвилинки.
1403673431351default1
Потім на тарілку викладаємо салат, зверху рибу. Приправляємо 1 ст.л. оливкової олії і 1 ст.л. бальзамічного оцту навколо салату.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.