Скумбрія маринована

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Продовжимо тему скумбрії. На цей раз ми будемо її маринувати. І це набагато корисніше і смачніше тієї маринованої риби, яка продається в магазинах.

Для цього рецепта я обробила скумбрію на філе і видалила пінцетом дрібні кістки. Якщо вам ліньки це робити, або у вас немає навичок, або вас просто не парять кісточки в рибі – відрізайте голови, потрошіть і нарізайте разом з хребтом. Деяким навіть більше подобається їсти рибу в такому вигляді.

Інгредієнти для приготування маринованої скумбрії:

  • 3 скумбрії, розібраних на філе
  • 140 мл білого винного або яблучного оцту
  • 60 г цукру
  • 60 мл води
  • 10 г солі
  • 1/2 ч.л. дробленого білого перцю

Розраховано на 4-6 порцій

 

marinovannaya-skumbria-1

Приготування маринованої скумбрії:

Вливаємо в сотейник оцет і воду, кладемо цукор і сіль. Розігріваємо, помішуючи, до розчинення цукру.

marinovannaya-skumbria-2

Остуджуємо маринад до кімнатної температури. Додаємо білий перець.

Філе кладемо в контейнер шкірою вгору. Вливаємо маринад.

marinovannaya-skumbria-3

Накриваємо і відправляємо в холодильник на ніч. Потім виймаємо рибу з маринаду, обмиваємо під проточною водою і зберігаємо в маслі. 3 дні така скумбрія зберігається точно.

Подаємо з чорним хлібом і червоною цибулею. Ну або на свій смак і розсуд;-)

marinovannaya-skumbria

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.