Солона форель з кропом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Соленая форель с укропом

Солона форель з кропом – дуже гармонійне блюдо. Червона риба за смаковими якостями прекрасно поєднується з білим перцем і зеленню кропу. Приготуйте це блюдо близьким людям – вони залишаться задоволені.

Щоб приготувати солону форель з кропом вам знадобиться:

  • форель (центральна частина тушки )
  • кріп
  • цукор
  • сіль морська велика
  • перець білий горошком

Як приготувати солону форель з кропом :
1 . Форель звільнити від хребта , залишивши шкіру і луску недоторканими .
2 . Перець стовкти в ступці або побити качалкою в рушнику. Кріп нарубати . Сіль з цукром змішати.
3 . Трохи натерти рибу сумішшю солі і цукру.
4 . Взяти ємність для засолювання. На дно покласти чверть солі з цукром і таку ж частину кропу.
5 . Шкірою вниз покласти шматок риби. Посипати його сіллю з цукром , білим перцем і покласти решту кропу.
6 . М’ясом вниз покласти другий шматок риби , посипати залишками спецій.
7 . Накрити фольгою , покласти зверху тарілку і гніт.
8 . Відправити в холодильник на дві доби. Раз на 12 годин шматочки риби потрібно перевертати.
9 . Вийняти рибу , швидко сполоснути кип’яченою водою , промокнути серветкою. Можна подавати на стіл , можна – загорнути в пергамент і відправити в холодильник чекати свого часу .

41_12_02_2012_894
Бон апетит !

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.