
Свято всіх закоханих завжди асоціюється з прекрасним і ніжним почуттям . Не дайте святковій вечері зіпсувати ці почуттям буденного меню. Приготуйте для улюбленого суп- пюре з креветок. У цього супу подвійна перевага : він ніжний на смак і приємний на погляд.
Для приготування супу- пюре необхідно:
- креветки – 500 г
- масло вершкове – 3 столові ложки
- борошно – 2 чайні ложки
- вино біле сухе – 2 столові ложки
- вода – 2 склянки
- вершки – 100 г
- паприка
- петрушка
- сіль
Спосіб приготування супу- пюре з креветками :
Промиті у холодній воді креветки обсушити серветкою і, не видаляючи панцир , обсмажте на вершковому маслі , попередньо посоливши . Додайте вина , борошно , воду , трохи паприки і пасеруйте ще близько 2 хвилин , потім зніміть з вогню і остудіть.
Готові креветки відкиньте на друшляк , а бульйон перелийте в окремий посуд.
Видаліть панцир з креветок , додайте креветки в бульйон і подрібніть в блендері. Додайте вершки і перемішайте і злегка прогрійте. У тарілку з супом покладіть цілу креветку і маленьку гілочку петрушки.
Приємного апетиту!
Leave a Reply