Суп-пюре з креветок

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп–пюре из креветок

Свято всіх закоханих завжди асоціюється з прекрасним і ніжним почуттям . Не дайте святковій вечері зіпсувати ці почуттям буденного меню. Приготуйте для улюбленого суп- пюре з креветок. У цього супу подвійна перевага : він ніжний на смак і приємний на погляд.

Для приготування супу- пюре необхідно:

  • креветки – 500 г
  • масло вершкове – 3 столові ложки
  • борошно – 2 чайні ложки
  • вино біле сухе – 2 столові ложки
  • вода – 2 склянки
  • вершки – 100 г
  • паприка
  • петрушка
  • сіль

Спосіб приготування супу- пюре з креветками :
Промиті у холодній воді креветки обсушити серветкою і, не видаляючи панцир , обсмажте на вершковому маслі , попередньо посоливши . Додайте вина , борошно , воду , трохи паприки і пасеруйте ще близько 2 хвилин , потім зніміть з вогню і остудіть.
Готові креветки відкиньте на друшляк , а бульйон перелийте в окремий посуд.
Видаліть панцир з креветок , додайте креветки в бульйон і подрібніть в блендері. Додайте вершки і перемішайте і злегка прогрійте. У тарілку з супом покладіть цілу креветку і маленьку гілочку петрушки.

48_09_02_2011_127
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.