
Приголомшлива риба!
Ніжна, соковита і дуже ароматна!
Раджу в рецепті нічого не змінювати, використовувати саме кокосове молоко (продається в супермаркетах).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
- 1 кг стейків сьомги
- 400 мл кокосового молока
- 1 ст.л. кокосової стружки
- 1 ч.л. меленого імбиру
- маленький перчик чилі
- сік половини лайма (або лимона)
- зелена цибуля
- сіль
- перець
Цибулю дрібно нарізати.
Чилі очистити від насіння, дрібно нарізати (можна використовувати тільки половину чилі).
У сковороду вилити молоко,
Додати чилі, імбир, кокосову стружку.
Перемішати.
Викласти сьомгу.
Посолити, поперчити.
Накрити кришкою.
Тушити близько 5 хвилин.
Перевернути.
Накрити кришкою.
Тушити ще близько 5 хвилин.
Додати цибулю, тушкувати близько 1 хвилини.
При подачі збризнути соком лайма (або лимона).
Смачного!
Leave a Reply