Сьомга на грилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Семга на гриле

Риба , приготована на грилі – це смачно і корисно. За даним рецептом готувати сьомгу нескладно , а результат вас неодмінно порадує . Смачну вечерю приготувати просто , здивуєте своїх домашніх апетитною рибою на грилі.

Щоб приготувати сьомгу на грилі нам потрібно:

  • філе сьомги – 800 г (на шкірі)
  • цедра одного лайма
  • зелений перець чилі – 2 шт.
  • імбир свіжий – 3 см
  • зелений базилік – 2 гілочки
  • сіль

Спосіб приготування сьомги на грилі:
Приготуємо суміш з цедри лайма , перцю чилі , імбиру і базиліка. Для цього спочатку готуємо перці . Розрізаємо їх уздовж , видаляємо насіння і промиваємо під сильним струменем холодної води , ріжемо невеликими кубиками. Попередньо очищений імбир тремо на дрібній тертці. Знімаємо з лайма цедру. Змішуємо всі інгредієнти , додавши до них листочки базиліка і трохи солі.
Сьомгу нарізаємо вздовж разом зі шкірою , щоб вийшли довгі однакові шматочки . Натираємо рибу приготованою сумішшю і складаємо кожен шматочок вдвічі або скручуємо рулетиками , закріпивши край зубочистками. Готуємо сьомгу на грилі по чотири хвилини з кожного боку – для цієї риби часу цілком достатньо.

48_12_10_2011_2262
Приємного апетиту!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.