Фарширована щука

» » Фарширована щука
Фарширована щука

Фарширована щука воістину є царською стравою і без жодних сумнівів це блюдо прикрасить ваш новорічний стіл. В якості начинки можна використовувати все, що вашій душі завгодно , це і овочі , крупи , гриби і т.д. Сьогодні хочу запропонувати варіант приготування фаршированої щуки з грибами і рисом. Найважче в сьогоднішньому рецепті , так це витягти хребет і кістки з риби . Але цей крок можна пропустити і приготувати рибу з кістками , з якими впорається будь-яка доросла людина по ходу трапези . Все на ваш розсуд.

Для того щоб приготувати фаршировану щуку для святкового столу вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свіжа щука – 1 кг. ,
  • печериці ( консервовані) – 300 грам ,
  • палички крабові – 1 пачка ,
  • рис ( відварний) – 1 стакан ,
  • цибуля ріпчаста – 1 головка ,
  • морква свіжа – 1 штука ,
  • свіжа зелень петрушки – 0,5 пучка ,
  • лимон – 1 штука ,
  • сіль і мелений перець за смаком.

Правильне приготування фаршированої щуки

Для початку займемося найскладнішим – підготовкою риби. Для початку очистимо рибу , видаляємо нутрощі і хребет з кістками. Потім акуратно промиваємо підготовлену рибу в холодній воді.

Потім промакуємо всю рибку паперовим рушником.

З лимона вичавлюємо сік і скроплюємо їм тушку щуки. Відставляємо убік.

Займемося начинкою. Моркву і ріпчасту цибулю потрібно очистити . Потім нарізаємо їх дрібним кубиком .

Консервовані гриби також ріжемо дуже дрібно .

Всі інгредієнти перекладаємо на розігріту сковорідку і тушкуємо до готовності овочів.

У цей час кришимо крабові палички дрібно . Промиту і просушену петрушку шаткуємо дуже дрібно . Відварюємо рис. Всі ці інгредієнти перекладаємо до овочів і грибів в сковорідку , перемішуємо , додаємо сіль і перець за смаком.

Отриманим фаршем наповнюємо попередньо підготовлену тушку щуки. Далі обмотуємо всю тушку товстою ниткою або сколюємо черевце зубочистками.

Потім перекладаємо щуку на деко , яке попередньо застелили листом фольги . далі змащуємо рибку рослинним маслом і загортаємо в фольгу. Відправляємо в духовку , розігріту до 200 ° градусів на 20 хвилин.

Готову рибку прикрашаємо часточками лимона і зеленню.

Фарширована щука

Приємного вам апетиту!

Фарширована щука обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика