Форель малосольна

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Форель малосольная 1

За цим рецептом можна солити не тільки форель , а й сьомгу , і лосося. Рибка виходить дуже смачна. І зовсім не варто боятися цукру в рецептурі – смак виходить вельми гармонійним. Таку рибу можна використовувати для приготування бутербродів , сандвічів , загортати в млинці (до речі , дуже рекомендую) і їсти просто так.

  • На кілограм риби необхідно 5 столових ложок солі і 2 столових ложки цукру.

Рибу ріжемо на шматки , кладемо в каструлю , пересипаємо сумішшю солі і цукру ( за бажанням можна додати перець) , накриваємо кришкою і ставимо в холод на 2 дні.
forel-1
З просоленої риби змиваємо сіль і нарізаємо скибочками. Ось така краса (і смакота) виходить:
forel
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.