
За цим рецептом можна солити не тільки форель , а й сьомгу , і лосося. Рибка виходить дуже смачна. І зовсім не варто боятися цукру в рецептурі – смак виходить вельми гармонійним. Таку рибу можна використовувати для приготування бутербродів , сандвічів , загортати в млинці (до речі , дуже рекомендую) і їсти просто так.
- На кілограм риби необхідно 5 столових ложок солі і 2 столових ложки цукру.
Рибу ріжемо на шматки , кладемо в каструлю , пересипаємо сумішшю солі і цукру ( за бажанням можна додати перець) , накриваємо кришкою і ставимо в холод на 2 дні.
З просоленої риби змиваємо сіль і нарізаємо скибочками. Ось така краса (і смакота) виходить:
Смачного!
Leave a Reply