Як замаринувати горбушу

» » Як замаринувати горбушу
Як замаринувати горбушу

Горбуша це дуже смачна і цінна риба , яка відноситься до сімейства лососевих . Горбушу можна не тільки фарширувати або ж тушити з овочами , її можна замаринувати , причому можна замаринувати горбушу в домашніх умовах і ви отримаєте закуску не гірше , а навіть кращу ніж у магазині. Як замаринувати горбушу Та дуже легко і просто , для цього вам не потрібні спеціальні навички або які-небудь вишукані інгредієнти , все доступно . А в результаті у вас на столі прекрасна маринована червона риба.

Для того щоб замаринувати горбушу в домашніх умовах вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свіжа горбуша – 1 кг. ,
  • велика сіль – 1 ст. ложка ,
  • цукровий пісок – 2 ч. ложки ,
  • сік двох лимонів ,
  • червоний перець ( НЕ мелений) – 0,5 ч. ложки ,
  • часник – 1 зубчик ,
  • оливкова олія – ​​2 ст. ложки ,
  • оцет ( 9 %) – 2 ст. ложки ,
  • спеції за смаком і бажанням (перець горошком , лавровий лист , гвоздика , кмин , коріандр і т.д.).

Правильне приготування маринованої горбуші в домашніх умовах

Для початку потрібно промити і випатрати рибу. Потім ще раз промиваємо рибу , видаляємо зябра , відрізаємо голову , хвіст , плавники , не викидайте голову і хвіст з них можна зварити відмінну юшку .

Потім зрізаємо філе разом зі шкірою , акуратно видаляємо кісточки що залишилися.

Тепер приготуємо маринад для горбуші . Для цього очищаємо зубчики часнику і нарізаємо їх уздовж на кілька частин. Перекладаємо їх в глибоку ємність , потім додаємо лимонний сік , який можна вичавити з лимонів самостійно або купити в магазині вже готовий . Після доливаємо оливкову олію , додаємо червоний перець , який потрібно порізати дрібно або якщо він сухий , то покришити руками. Сюди ж додаємо оцет , сіль і цукровий пісок. Все ретельно перемішуємо. За смаком додаємо спеції , ще раз перемішуємо. В отриманий маринад перекладаємо підготовлену рибу , намагаємося щоб маринад покривав всю рибу. Накриваємо ємність з горбушею кришкою і відправляємо в холодильник на добу. За цей час потрібно кілька разів струшувати ємність з рибою , щоб маринад рівномірно розподілився по рибі і просочив її повністю.

Промаринуватися рибу викладаємо на блюдо , акуратно відокремлюємо м’ясо від шкури і використовуємо для приготування бутербродів або як самостійну закуску.

Як замаринувати горбушу

Приємного вам апетиту!

Як замаринувати горбушу обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика