Ананасовий салат з латуку

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Ананасовый салат из латука

Ананасовий салат з латуку і перепелиних яєць відноситься до іспанської кухні. Цей незвичайний пряний кисло -солодкий салат особливо гарний влітку .

Щоб приготувати ананасовий салат з латуку , необхідні наступні інгредієнти (на 3-4 порції) :

  • 1 качанчик салату- латуку
  • 1 ананас
  • 24 перепелиних яйця
  • жменю нарізаної петрушки
  • 2 болгарських перцю

для заправки:

  • 3 ст. ложки майонезу
  • 2 ст. ложки дижонской гірчиці
  • сік 1 лимона
  • 5 ст. ложок меду
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком

Ананасовий салат з латуку готується наступним чином:
1 . Відваріть перепелині яйця круто , очистіть і , не розрізаючи , викладіть в салатник.
2 . Салат- латук можна нарізати смужками , але краще розірвати його на шматочки руками – так зберігається більше вітамінів .
3 . Очищений ананас наріжте кубиками , болгарський перець – смужками і додайте в салатник. Туди ж висипте нарізану петрушку.
4 . Змішайте всі інгредієнти для заправки в окремій мисці , щоб вийшла однорідна маса , заправте нею салат і відразу ж подавайте на стіл.

412_11_05_2012_165
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.