Африканська яєчня ЧАКЧУКА

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Африканская яичница чакчука

Пряна яєчня для всіх , хто любить оригінальні страви. Ситна , ароматна , спробуйте – вам обов’язково сподобається!
Щоб приготувати африканську яєчню чакучка нам знадобиться:

  • яйця – 4 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник подрібнений – 2 зубчики
  • масло – 2 ст.л.

  • помідори свіжі – 500 гр.
  • солодкий перець – 2 шт.
  • сіль
  • перець
  • рубана зелень

Спосіб приготування африканської яєчні чакучка :
1 . Розігріти на сковороді масло , обсмажити на ньому цибулю і часник. Додати порізаний перець і помідори.
2 . Посолити , поперчити , тушкувати хвилин 20 . Окремо посмажити яйця.
3 . На тарілку викласти овочі , зверху – яєчню. Посипати рубаною зеленню.

411_10_05_2012_347
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!