Пряна яєчня для всіх , хто любить оригінальні страви. Ситна , ароматна , спробуйте – вам обов’язково сподобається!
Щоб приготувати африканську яєчню чакучка нам знадобиться:
- яйця – 4 шт.
- цибуля – 2 шт.
- часник подрібнений – 2 зубчики
- масло – 2 ст.л.
- помідори свіжі – 500 гр.
- солодкий перець – 2 шт.
- сіль
- перець
- рубана зелень
Спосіб приготування африканської яєчні чакучка :
1 . Розігріти на сковороді масло , обсмажити на ньому цибулю і часник. Додати порізаний перець і помідори.
2 . Посолити , поперчити , тушкувати хвилин 20 . Окремо посмажити яйця.
3 . На тарілку викласти овочі , зверху – яєчню. Посипати рубаною зеленню.
Смачного!