
Ще один рецепт італійської кухні з регіону Колабрія – баклажани з помідорами і яйцем. Готується дивно просто і швидко, а смак цієї страви Вас приємно здивує.
Інгредієнти:
- баклажани 3 шт.
- помідори 3 шт.
- яйця 3 шт.
- тертий сир Пекоріно 30 м.
- оливкова олія для смаження
- сіль за смаком
Отже, спочатку промиваємо баклажани, не очищаючи їх від шкірки Видаляємо кінчики і нарізаємо кубиками, після чого поміщаємо в друшляк і посипаємо сіллю. Дамо трохи постояти, а тим часом зіб’ємо разом яйця і тертий сир пекоріно в окремій мисці.
Коли кубики баклажана випустять надлишки води, їх необхідно промити проточною водою і обсушити використовуючи чистий кухонний рушник. Після цього обсмажуємо кубики баклажанів в розігрітій оливковій олії в сковороді.
Коли баклажани приготуються, приберемо їх зі сковороди і замінимо оливкове масло. Далі беремо промиті помідори, поділяємо їх на 4 частини, видаляємо середину з насінням і повністю просушуємо. Після цього обсмажуємо помідори в оливковій олії на сковороді.
Обсмажені помідори поміщаємо в сковороду на середньому вогні, додаємо збиті з сиром яйця, баклажани і обсмажуємо до тих пір, коли збиті яйця почнуть згущатись.
Баклажани з помідорами і яйцем готові, подаємо відразу ж до столу ще гарячим.
Приємного апетиту!
Leave a Reply