Баклажани з помідорами і яйцем

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Баклажаны с помидорами и яйцом

Ще один рецепт італійської кухні з регіону Колабрія – баклажани з помідорами і яйцем. Готується дивно просто і швидко, а смак цієї страви Вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • баклажани 3 шт.
  • помідори 3 шт.
  • яйця 3 шт.
  • тертий сир Пекоріно 30 м.
  • оливкова олія для смаження
  • сіль за смаком

Отже, спочатку промиваємо баклажани, не очищаючи їх від шкірки Видаляємо кінчики і нарізаємо кубиками, після чого поміщаємо в друшляк і посипаємо сіллю. Дамо трохи постояти, а тим часом зіб’ємо разом яйця і тертий сир пекоріно в окремій мисці.
Коли кубики баклажана випустять надлишки води, їх необхідно промити проточною водою і обсушити використовуючи чистий кухонний рушник. Після цього обсмажуємо кубики баклажанів в розігрітій оливковій олії в сковороді.
Коли баклажани приготуються, приберемо їх зі сковороди і замінимо оливкове масло. Далі беремо промиті помідори, поділяємо їх на 4 частини, видаляємо середину з насінням і повністю просушуємо. Після цього обсмажуємо помідори в оливковій олії на сковороді.
Обсмажені помідори поміщаємо в сковороду на середньому вогні, додаємо збиті з сиром яйця, баклажани і обсмажуємо до тих пір, коли збиті яйця почнуть згущатись.
Баклажани з помідорами і яйцем готові, подаємо відразу ж до столу ще гарячим.

cf543ccbc908c161905844b62e978c76_XL
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.