Буряковий салат з квасолею

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свекольный салат с фасолью 2

Інгредієнти

  • Буряк – 2 штука
  • Консервована біла квасоля – 350 грам
  • Кислі яблука – 2 штуки
  • Рослинна олія – за смаком.
  • Зелена цибуля – 1-2 штуки
  • Зелень – петрушка.
  • Сіль, перець – за смаком.


Спосіб приготування
Крок 1 Буряк вимийте, оберніть в фольгу і запечіть до готовності в духовці при t 220 °.
Крок 2 Готову буряк очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Крок 3 Додайте до буряка консервовану квасолю, попередньо злив рідина.
Крок 4 Яблука вимийте, очистіть і наріжте дрібними кубиками (як буряк).
Крок 5 Всі інгредієнти складіть в салатник, посоліть, поперчіть, додайте зелений лук, петрушку, 2-3 ст. л. рослинного масла і перемішайте.Приємного апетиту!
1381258928_svekolni-salat
Приятного аппетита!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.