Буряковий салат листковий

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свекольный салат слоеный 2

Інгредієнти

  • Буряк середній – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Зелені яблука – 2 шт.
  • Чорнослив – 200 м.
  • Ізюм – 50 м.
  • Горіхи волоські – 0,5 склянки.
  • Сметана – 100 г.
  • Сир – 100 г.
  • Мед – 3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.


Спосіб приготування
Крок 1 Запікаємо буряк в духовці , очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Крок 2 Чорнослив і ізюм заливаємо гарячою водою в різному посуді і чекаємо поки розпариться . Чорнослив нарізаємо смужками і змішуємо з буряком .
Крок 3 Сиру моркву натираємо на крупній тертці і додаємо розпарені родзинки .
Крок 4 Натираємо на крупній тертці сир , яблука і подрібнюємо горіхи. У яблука додаємо мед .
Крок 5 Викладаємо салат шарами: перший шар – буряк з чорносливом , потім посипаємо сиром , яблука з медом , горіхи , морква з родзинками і знову шар буряка з чорносливом. Зверху посипаємо сиром , горіхами. Кожен шар змащуємо сметаною.
1381259945_7324093
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.