Верріни “Капрезе”

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

З салатом “Капрезе”, думаю, знайомі майже всі. Сьогодні я хочу запропонувати вам фуршетну варіацію цієї класичної страви – з подачею в міні-стаканчиках або чарках, з соусом песто і краплею бальзамічного крему. Приготування цієї закуски не забере у вас багато часу, тому беріть на озброєння для всяких-різних вечірок.
Помідори черрі, звичайно, володіють особливим солодким смаком, але через брак ви все ж можете замінити їх звичайним стиглим помідором – тим більше, що в початковому варіанті “Капрезе” готується якраз із звичайного томата.
Інгредієнти на 8 міні-порцій:

  • 12 помідорів чері
  • 12 кульок міні-моцарели
  • 2 ст.л. базилікового песто
  • сіль за смаком
  • бальзамічний крем або уварений з цукром бальзамічний оцет
  • мікс-салат або зелень базиліка для подачі

verriny-kapreze-1
Моцарелу і помидорки розрізаємо на половинки, кладемо в миску.
verriny-kapreze-2
Додаємо 2 ч.л. песто і сіль за смаком, перемішуємо.
verriny-kapreze-3


Кладемо в кожен стаканчик по 3 половинки сиру і томатів, додаємо трохи песто і бальзамічного крему, прикрашаємо зеленню і подаємо зі шпажкою або міні-вилочкою.
verriny-kapreze
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.