Весняний салат з огірків з бруснично-медовою заправкою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Весенний салат из огурцов с бруснично-медовой заправкой

Які тільки салати не винаходить витончена фантазія кулінарів! Ось і весняний салат з огірків з бруснично-медовою заправкою здається, на перший погляд, поєднанням непоєднуваного. Але не поспішайте робити висновки, спочатку спробуйте …
Щоб приготувати весняний салат з огірків з бруснично – медовою заправкою , знадобляться такі інгредієнти:

  • 2-3 середніх огірка
  • маленьку жменю брусниці
  • 2 гілочки петрушки
  • 1 ч. ложка буркунового меду
  • 1 ст. ложка сметани жирністю не нижче 20 %
  • сіль
  • мелений чорний перець

Весняний салат з огірків з бруснично – медовою заправкою робиться так:
1 . Брусницю вимийте , кілька ягідок відкладіть для прикраси , а інші розмолоти в блендері і протерти через сито.
2 . Ретельно перемішайте брусницю з медом і сметаною , посоліть і поперчіть за смаком.
3 . Наріжте огірки тонкими кружальцями і перемішайте з дрібно нарізаною петрушкою і приготованою заправкою.
4 . Прикрасьте салат відкладеними ягодами брусниці.

41_27_03_2012_1232

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!