
Сьогодні салатом зі свіжих овочів нікого не здивуєш. Однак весняний салат Свіжість має свою родзинку – нескладну в приготуванні заправку , яка надає йому незвичайний смак .
Весняний салат Свіжість готується з таких інгредієнтів:
- свіжа капуста – 200 г
- огірок – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- половина солодкого болгарського перцю
- половина головки червоної цибулі
- оцет 9 %-ний – 1 ст. ложка ( можна замінити 6 %-ним винним оцтом )
- цукор – 0,5 ч. ложки
- гірчиця – 1 ч. ложка
- рослинна олія – 2,5 ст . ложки
- сіль , спеції ( чорний перець і т.п.) – за смаком
Весняний салат Свіжість готується так:
1 . Наріжте капусту якомога тонше , можна на спеціальній тертці , посоліть , додайте спеції і як слід розімніть руками.
2 . Змішайте оцет з цукром , заправте капусту , перемішайте і залиште хвилин на 10.
3 . Огірки , помідори і болгарський перець наріжте тонкою соломкою , цибулю – тонкими півкільцями.
4 . Для заправки збийте рослинне масло з гірчицею (можна в блендері ) і заправте салат.
Приємного апетиту!
Leave a Reply