Вінегрет по-корейськи

» » Вінегрет по-корейськи
Вінегрет по-корейськи

Міцно і надійно в наше щоденне меню увійшли страви корейської кухні . Деякі страви не мають аналогів у нас і для свого приготування вимагають унікальних інгредієнтів , а деякі знайомі нам давно , але приготованя за корейським рецептами , набувають зовсім новий і неповторний смак. Саме до таких страв відноситься – вінегрет по- корейськи .

Способів приготування вінегрету по- корейськи багато , ось деякі з них :
1 . Ретельно вимийте і відваріть в окремому посуді три середніх картоплини і чотири буряка. Дайте овочам охолонути , а в цей час займіться приготуванням заправки для вінегрету , для чого змішайте 50 грам соняшникової олії з двома чайними ложками хрону і додайте в отриману суміш трохи солі і оцту. Після того як овочі охололи , наріжте їх тонкими скибочками. Окремо тонко нашаткуйте ріпчаста цибуля ( 1 головку ) і обсмажте в невеликій кількості соняшникової олії. Додайте обсмажену цибулю до овочів , добре перемішайте і заправте гострою заправкою . Вінегрет готовий.

2 . Другий спосіб трохи складніше і вимагає більшої кількості продуктів. Для його приготування вам знадобиться: по 50 грам картоплі , буряка і солоних огірків , по 20 грам цибулі та солодкого перцю , 35 г моркви , 75 грам яблук , по 10 грам сметани , майонезу і рослинного масла.

Приступаємо до приготування . Відваріть овочі ( буряк , моркву і картоплю ) , остудіть , очистіть від шкірки і дрібно наріжте. Яблуко і перець очистіть від шкірки. Дрібно наріжте солоні огірки , яблуко , перець і додайте до варених овочів . Полийте вінегрет рослинним маслом і добре перемішайте , потім полийте соусом із суміші майонезу та сметани . Для пікантності додайте трохи меленого стручкового гіркого перцю.

3 . Для приготування вінегрету цим способом нам знадобиться по 50 грам квасолі сухої , квасолі стручкової і буряка , 100 грам моркви , 150 грам баклажан , 150 грам консервованого лосося , 100 грам майонезу і трохи солі.
Відварюємо окремо буряк , моркву , баклажани і стручкову квасолю , охолоджуємо і дрібно нарізаємо , попередньо знявши шкірку . Замочити суху квасолю на 1,5 години в холодній воді , відварити і додати до овочів. Копчений лосось подрібнити , змішати з овочами. Заправити вінегрет майонезом і посолити за смаком.

Серед різноманіття корейської кухні є ще багато цікавих страв , таких як морква по- корейськи , хе з маринованої сирої риби і пагони молодого бамбука ( Масарі ) , так , що не зупиняйтеся тільки на одній страві , а дивуйте свою сім’ю кожен день новими кулінарними відкриттями.

Вінегрет по корейськи

Приємного апетиту!

Вінегрет по-корейськи обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика