Дачний салат на грилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Дачный салат на гриле 7

Інгредієнти:

  • 1 шматок яловичої вирізки вагою приблизно 800 г;
  • 5 середніх, дуже стиглих помідорів;
  • 2 червоні солодкі цибулини;
  • сік 1 лимона;
  • 1 невеликий пучок петрушки;
  • оливкова олія;
  • сіль, мелений чорний перець;
  • рослинне масло або шматок тваринного жиру для змазування решітки.


Як приготувати.
Ретельно, за допомогою тонкого гострого невеликого ножа видаліть з м’яса всі плівки. Натріть вирізку сіллю, перцем і оливковою олією, дайте постояти 30-40 хв., Поки розпалюєте вугілля. Решітку прокаліть і змастіть олією або шматком жиру.
1402657915_1
Обсмажте вирізку на вугіллі до стану середньої прожарювання. Зніміть з вугілля, прикрийте нещільно фольгою і дайте м’ясу відпочити 15 хв.
1402658000_2
Цибулю очистіть, розріжте уздовж на четвертинки, потім наріжте поперек як можна більш тонко, збризніть лимонним соком і приправити сіллю.
1402657978_3


Помідори черрі надріжте навхрест приблизно на 1/3 і змішайте з цибулею. Ще трохи посоліть
1402657902_4
Дрібно порубаєте петрушку, видаливши жорсткі кінці стебел. Наріжте м’ясо що постояло тонкими смужками і змішайте з цибулею і помідорами.
1402657936_5
Полийте салат оливковою олією, приправте перцем, посипте подрібненою петрушкою і подавайте відразу ж, теплим.
1402657989_6
Якщо ви готуєте такий салат в дома, в квартирі, спочатку обсмажте вирізку на розпеченій сухій сковороді-гриль з усіх боків до рум’яної скоринки, потім загорніть у фольгу і запікайте в розігрітій до 160 ° С духовці приблизно 20 хв. Вийміть з духовки і дайте дійти, не розгортаючи, ще приблизно 20 хв.
1402658000_dachnyy-salat-na-grile
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.