Карпаччо з печериць

» » Карпаччо з печериць
Карпаччо з печериць

Цей салат досить незвичайний, оскільки ми рідко їмо сирі гриби. Промаринуватися, вони залишаються хрусткими і вбирають всі смаки соусу, що дає нам легке і корисне блюдо. Не додавайте сир, якщо ви на дієті. Ці гриби хороші і так, просто в соусі. Про користь грибів: вони стимулюють відтворення та активність імунних клітин. Таким чином, цей салат і смачний і корисний.

  • Печериці 300 г
  • Лимонний сік 20 мл
  • Базилік свіжий зелений 50 г
  • Помідори червоні 200 г
  • Перець чилі 1 шт.
  • Оцет бальзамічний 5 мл
  • Оливкова олія 15 мл
  • Пармезан (Парміджано Реджано) 75 г
  • Шніт-цибуля 5 г

Карпаччо з печериць


1. Плоске блюдо скропити лимонним соком. Гриби вимити, висушити, тонко порізати на пластики. Викласти на блюдо з нахлестом і зверху знову збризнути лимонним соком.
Карпаччо з печериць
2. Базилік, помідор, перчик (очищений від насіння) дрібно посікти. Замість чилі можна використовувати маринований зелений гострий перець. Змішати оцет з оливковою олією. Полити сумішшю рубані овочі, додати сіль і перець. Добре перемішати.
Карпаччо з печериць
3. Полити соусом гриби. Залишити гриби промаринуватися 30 хвилин – годину.
Карпаччо з печериць
4. Посипати стружкою пармезану. Прикрасити шніт-цибулею.

Приємного апетиту!

Карпаччо з печериць обновлено: Січень 31, 2017 автором: Марта
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика