Літній салат з пасти

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Летний салат из пасты 7

Інгредієнти:

  • 200 г будь короткої пасти (черепашки, ріжки);
  • 4 стиглих рожевих помідора;
  • 100-130 г бринзи;
  • 1 середній пучок базиліка;
  • 1 середній пучок петрушки;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 100 мл оливкової олії;
  • сіль, мелений чорний перець.


Як приготувати.
Для заправки роздавіть, очистіть і порубайте часник. Видаліть у базиліка всі стебла. У петрушки видаліть нижню жорстку частину стебел (стебла не знадобляться).
1402659295_1
Дрібно порубаєте зелень і покладіть в чашу блендера разом з часником. Влийте пару столових ложок води і оливкове масло. Збийте до однорідності в пульсовому режимі. Приправте сіллю і перцем.
1402659309_2
Поставте на сильний вогонь велику каструлю з 3 л води, доведіть до кипіння, додайте 1 ч. л. солі, всипте пасту і перемішайте. Доведіть до кипіння і варіть згідно часу, вказаному на упаковці.
1402659351_3


Відкиньте пасту на друшляк, обтрусіть від води і покладіть в салатник. Полийте половиною заправки і ретельно перемішайте. Повністю остудіть.
1402659321_4
Наріжте помідори середніми часточками. Розкришіть бринзу невеликими шматочками або натріть на великій тертці.
1402659324_5
Змішайте всі підготовлені інгредієнти. Розкладіть по тарілках і полийте заправкою що залишилася.
1402659348_6

1402659394_letniy-salat-iz-pasty
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.