Німецький картопляний салат

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Немецкий картофельный салат

Страви німецької кухні славляться своєю поживністю і відмінним смаком . Страви в кожному регіоні Німеччини відрізняються один від одного деякими інгредієнтами. Хотілося б виділити німецький картопляний салат , його основним інгредієнтом є картопля. Але найчастіше в багатьох селищах додають до складу даного салату м’ясо або ковбасні вироби , а деякі додають різноманітні овочі , при цьому отримують не менш смачний і ситний салат. Ми б хотіли розповісти вам про класичний варіант приготування німецького картопляного салату.

Для того щоб приготувати німецький картопляний салат вам потрібно підготувати такі інгредієнти:

  • картопля ( дрібна) – 0,5 кг. ,
  • цибуля червона – 1 головка ,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком ,
  • гірчиця (готова ) – 1 ст. ложка ,
  • оцет ( 9 %) – 1 ст. ложка ,
  • рослинне масло – 3 ст. ложки ,
  • бульйон ( м’ясний або овочевий) – 50 мл . ,
  • цукровий пісок – 1 ч. ложка ,
  • оливки (без кісточок) – 10 – 15 штук ,
  • свіжа зелень петрушки – 0,5 пучка.

Правильне приготування класичного німецького картопляного салату

Якщо у вас є молода свіжа картопля , то це чудово , але якщо раптом не сезон , то можна використовувати наявну картоплю , просто вибираємо найдрібнішу або відварюємо велику , а потім нарізаємо її на кілька частин.

Картоплю ретельно промиваємо і потім відварюємо в мундирі в солоній воді до готовності. Важливо не переварити картоплю !

Потім зливаємо воду і охолоджуємо картоплю , після очищаємо картоплю. Перекладаємо картоплю в глибоку миску.

Червону цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями або четвертинками . Потім відправляємо до картоплі .

Тепер потрібно приготувати заправку для салату. Для цього в невеликому сотейнику змішуємо гірчицю , рослинне масло , оцет , сіль , чорний мелений перець , цукровий пісок. Заливаємо все овочевим або м’ясним бульйоном. Ставимо на повільний вогонь і доводимо суміш до закипання , після охолоджуємо .

Оливки без кісточок додаємо до картоплі і цибулі . Також потрібно буде промити петрушку і порубати її дрібно , теж відправити в загальну масу .

Остиглую заправкою поливаємо салат , перемішуємо його , залишаємо на годину для того щоб салат просочився заправкою і після подаємо на стіл.

salat

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.