
Дуже легкий і простий у приготуванні салат. Завдяки креветкам і сиру ви отримуєте смачне і корисне блюдо.
- Креветки 300 г
- Огірки 150 г
- Помідори червоні 150 г
- Болгарський перець (грунтовий) 70 г
- Фета сир 100 г
- Кінза (коріандр) 50 г
- Салат айсберг 100 г
- Оливкова олія 25 мл
- Оцет бальзамічний 20 мл
У підсоленій воді відварити креветки, очистити, видалити голови.
Огірки, помідори, перець, нарізати середніми кубиками, цибулю півкільцями. Можна використовувати червону цибулю.
Салат айсберг крупно порізати, сир фетакса (можна сир фета) ріжемо невеликими кубиками, кінзу не дуже дрібно. Все з’єднуємо, поливаємо олією оливковою, бальзамічним оцтом, розмішуємо і подаємо.

Смачного!
Leave a Reply