
Салат айсберг
- Помідори 3 шт.
- Огірок свіжий 4 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Маслини 1 б.
- Бринза 200 м
- Петрушка 1 Пуч.
- Кріп 1 Пуч.
- Бальзамічний оцет 1 ч. л.
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Маринад з оливок 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Очистити огірок від шкірки, порізати тонкою соломкою, посолити, залишити на 15 хвилин. При необхідності віджати зайву вологу.
Порізати помідор часточками, викласти в миску.
Порізати салат великими шматочками і відправити в миску.
Цибулю порізати кільцями і відправити в миску.
Зірвати з гілочок петрушки всі листочки і порубати ножем, також відправити в миску.
З оливок злити маринад, залишити для заправки 2 ст. л., а оливки відправити цілими в миску з салатом.
В іншу миску висипати віджаті огірки, натерти бринзу на дрібній тертці.
Порубати кріп ножем і висипати до сиру з огірками, перемішати.
Овочеву нарізку посолити і поперчити за смаком, перемішати, викласти в салатник.
Беремо трохи сирної маси в руки і ліпимо невеликі кульки, викладаємо на салат зверху.
В мисочці змішати маринад, оливкову олію, бальзамічний оцет, полити салат заправкою.
Приємного апетиту!
Leave a Reply