Оселедчик, буряк і апельсин – відмінне поєднання, пробуйте!
- 250-300 г оселедцевого філе
- 2 буряка
- 1 апельсин
- 1 червона цибулина
- хрусткі салатні листя
- пів-пучка петрушки
- 1 щіпка цукру
- 2 ст.л. рослинного масла
- сіль, мелений чорний перець
Буряк загорнути у фольгу, поставити запекти до готовності. Апельсин вимити, зняти трохи цедри, вичавити сік. Цедру нарізати тонкою соломкою. Сік довести до кипіння, додати цукор і варити на маленькому вогні 10 хв. Дати охолонути і збити з рослинним маслом і меленим чорним перцем
Буряк очистити і нарізати кружечками. Філе оселедця нарізати невеликими шматочками, листя салату порвати на шматочки. Петрушку нарізати. Цибулю нарізати кільцями.
Все перемішати, полити заправкою і посипати смужками цедри.
Смачного!