Оселедцевий салат з буряком

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Селедочный салат со свеклой 3

Оселедчик, буряк і апельсин – відмінне поєднання, пробуйте!

  • 250-300 г оселедцевого філе
  • 2 буряка
  • 1 апельсин
  • 1 червона цибулина
  • хрусткі салатні листя
  • пів-пучка петрушки
  • 1 щіпка цукру
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • сіль, мелений чорний перець

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Буряк загорнути у фольгу, поставити запекти до готовності. Апельсин вимити, зняти трохи цедри, вичавити сік. Цедру нарізати тонкою соломкою. Сік довести до кипіння, додати цукор і варити на маленькому вогні 10 хв. Дати охолонути і збити з рослинним маслом і меленим чорним перцем
Буряк очистити і нарізати кружечками. Філе оселедця нарізати невеликими шматочками, листя салату порвати на шматочки. Петрушку нарізати. Цибулю нарізати кільцями.
Все перемішати, полити заправкою і посипати смужками цедри.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!