
Легкий, корисний салат.
Овочі можна додавати за своїм смаком.
Інгредієнти
- 300 г червонокачанної капусти
- 200 г помідорів
- 200 г огірків
- 200 г болгарського перцю
- 100 г редису
- цибулю порей або ріпчаста
- зелень за смаком
- сіль
- рослинне масло
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Капусту нарізати соломкою.
Редис нарізати пластиками.
Цибулю нарізати півкільцями.

Огірки нарізати соломкою.

Помідори нарізати кубиками.

Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.

Зелень дрібно нарізати.

Змішати капусту, редис, цибулю, огірки, помідори, зелень.
Посолити.

Заправити рослинним маслом.
Приємного апетиту!
Leave a Reply