
Легкий для шлунка і досить простий у приготуванні салатик. До всього він ще й, прости господи, нарядный))) тому його не соромно поставити на святковий стіл.
Інгредієнти:
- 1 відварна куряча грудка
- 1 великий парниковий огірок
- 2 картоплини
- 1 цибулина
- 4 крутих курячих яйця
- 3-4 перепелиних яйця для прикраси
- пакетик майонезу (200 г)
- сіль
- пучок кропу
Курятину ріжемо невеликими шматочками
Білки курячих яєць тремо на крупній терці
Огірок ріжемо соломкою

Нарізаємо цибулю, заливаємо його окропом і залишаємо остигати

Картоплю ріжемо соломкою – дрібніше, ніж просто для картоплі-фрі

і обсмажуємо у фритюрі

відправляємо в миску до решти інгредієнтів

туди ж завантажуємо остиглу цибулю

Все перемішуємо, солимо за смаком, заправляємо майонезом, викладаємо в салатник таким чином, щоб посередині було невелике поглиблення.

Дрібно рубаємо кріп і посипаємо ним салат зверху. У поглиблення кладемо перепелині яйця. Вуаля! Красиво і смачненько.

Смачного!
Leave a Reply