Інгредієнти
- 300 г курячого філе
- 150 г цибулі
- 300 г картоплі
- 300 г буряків
- 50 г волоських горіхів
- 1 великий гранат
- сіль
- майонез
Приготування
Салат ефектно виглядає на столі і має незвичайний, незаяложений смак.
Якщо вас сильно бентежать кісточки граната, можна знайти гранат без кісточок, або спробувати використовувати брусницю.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Картоплю відварити.
Буряк відварити.
Цибулю дрібно нарізати.
Куряче філе дрібно нарізати.
Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Додати філе, посолити, трохи обсмажити.
Остудити.
Буряк натерти на дрібній тертці.
Горіхи подрібнити в блендері або дрібно порубати ножем.
Змішати горіхи і буряк, трохи посолити.
Картоплю натерти на дрібній тертці.
Гранат очистити, зерна відокремити.
У центр великого плоского страви поставити склянку.
Навколо нього викласти картоплю, змастити майонезом.
На картоплю викласти філе з цибулею, змастити майонезом.
На філе викласти буряк з горіхами, змастити майонезом.
На буряки викласти зерна граната, акуратно прибрати склянку.
Приємного апетиту!