
Сочний, смачний, не багато гострий і з пікантним ароматом диму, цей салат ідеально підійде до будь-якого шашлику і приємно здивує ваших гостей. Наш рецепт на стільки простий і легкий що виявиться під силу будь-який, навіть не досвідченої господині. І якщо ви вирішили вибратися на пікнік, обов’язково прожарьте овочі на грилі, обіцяю ви залишитеся в захваті!
інгредієнти:
- Баклажан 3 шт.
- Салатний перець 3 шт.
- Помідор 5 шт.
- Гострий перець 1 шт.
Россол:
- 1,5 л холодної води.
- Сіль 4 ст. л.
приготування:
Інградієнти
Нанизати овочі на шампур
Обсмажити овочі на мангалі

Розчинити сіль у холодній воді. Опустити запечені овочі в розсіл на 3 хвилини

Очистити овочі від шкірки і порізати, очистити і порізати червоний перець, перемішати.

От і все, ваш салат до шашлику готовий, можна подавати (Рецепт шашлику з свинини). За бажанням видаліть червоний перець з салату.
Приємного апетиту!
Leave a Reply