Салат зі спаржею, брокколі і карпаччо

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат со спаржей, брокколи и карпаччо 14

Легкий, корисний салат.
Карпаччо можна приготувати самим або використовувати замість нього відварене куряче філе.
Замість спаржі можна використовувати стручкову квасолю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

Інгредієнти

  • 250 г спаржі (білої або зеленої)
  • 200 г карпаччо
  • 200 г помідорів
  • 200 г броколі
  • 150 г зеленого салату

заправка:

  • 5 ст.л. рослинного масла
  • 1 ст.л. оцту 6%
  • 1 зубчик часнику
  • сіль
  • перець

965_010088kpy_0142_p
Приготування
У спаржі відламати тверду частину стебла і викинути.

965_0288kpy_0144_p
Спаржу нарізати невеликими шматочками.
965_0388kpy_0150_p
Брокколі розібрати на суцвіття.
965_0488kpy_0153_p
Воду довести до кипіння, додати спаржу, варити близько 7-10 хвилин.
965_0588kpy_0160_p
Брокколі опустити в киплячу воду, варити близько 5 хвилин.
965_0688kpy_0166_p
Якщо суцвіття брокколі великі, нарізати їх.
965_0749fv2_0169_p
Помідори нарізати невеликими шматочками.
965_0849fv2_0172_p
Карпаччо нарізати якомога тонше.
965_0949fv2_0175_p
Готуємо заправку.
Змішати масло і оцет.
965_01049fv2_0179_p
Додати видавлений через чеснокодавку часник.
965_01149fv2_0183_p
Посолити, поперчити.
965_01249fv2_0186_p
Змішати спаржу, карпаччо, помідори, броколі та салат.
965_01349fv2_0189_p
Додати заправку, перемішати.
965_01733xr_0212_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.