
Легкий, корисний салат.
Карпаччо можна приготувати самим або використовувати замість нього відварене куряче філе.
Замість спаржі можна використовувати стручкову квасолю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
- 250 г спаржі (білої або зеленої)
- 200 г карпаччо
- 200 г помідорів
- 200 г броколі
- 150 г зеленого салату
заправка:
- 5 ст.л. рослинного масла
- 1 ст.л. оцту 6%
- 1 зубчик часнику
- сіль
- перець
Приготування
У спаржі відламати тверду частину стебла і викинути.
Спаржу нарізати невеликими шматочками.
Брокколі розібрати на суцвіття.
Воду довести до кипіння, додати спаржу, варити близько 7-10 хвилин.
Брокколі опустити в киплячу воду, варити близько 5 хвилин.
Якщо суцвіття брокколі великі, нарізати їх.
Помідори нарізати невеликими шматочками.
Карпаччо нарізати якомога тонше.
Готуємо заправку.
Змішати масло і оцет.
Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Змішати спаржу, карпаччо, помідори, броколі та салат.
Додати заправку, перемішати.
Смачного!
Leave a Reply