Салат зі шпинату з курчам

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из шпината с цыпленком 1

Інгредієнти:

  • 1 упаковка молодого шпинату;
  • 2-3 філе стегенець курчати без шкіри;
  • 50 г самого дрібного ізюму;
  • 50 г сушеної журавлини;
  • 1 середня молода морквина;
  • 50 г несмаженого фундука;
  • 1 ст. л. гірчиці із зернятками;
  • 100 мл свіжого апельсинового соку;
  • оливкова олія;
  • сіль, мелений чорний перець.


Як приготувати.
Відріжте шматок фольги 50×40 см. Змастіть її в центрі маслом, присипте сіллю і перцем. Обваляйте стегенця курчати в цьому маслі, посипте родзинками і журавлиною, полийте 4 ст. л. апельсинового соку. Краї фольги з’єднайте і міцно закріпіть. Покладіть «конверт» що вийшов на грати в розігріту до 200 ° С духовку і запікайте 10 хв.
1402656237_1
Одночасно поставте в духовку деко з насипаним рівним шаром фундуком. Фундук вийміть через 5 хв. і зсипте в рушник. Потріть горіхи один про одного, щоб позбутися від лушпиння.
1402656218_2
Після 10 хв., Потрібних для курчати, вимкніть духовку і остудіть її в ній, 30 хв. Горіхи порубати.
1402656215_3


З «конверта» злийте сік в мисочку. М’ясо наріжте смужками, моркву – кружальцями. Ізюм та журавлину відставте.
1402656261_4
У мисочку з соком від запікання влийте апельсиновий сік що залишився, додайте гірчицю, сіль і перець. Перемішуючи, влийте приблизно 80 мл олії.
1402656290_5
Змішайте шпинат з морквою і половиною заправки, розкладіть по тарілках. Зверху викладіть м’ясо і сухофрукти, полийте заправкою що залишилася, посипте горіхами і подавайте.
1402656283_6

1402656211_salat-iz-shpinata-s-cyplenkom
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.