Смачний, ситний, але легкий салат.
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Моцареллу раджу нічим не замінювати, вона надає цікавий смак салату.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
інгредієнти
- 250 г баклажанів
- 100 г моцарели
- 150 г помідорів
- 150 г зеленого салату
- цибуля порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
заправка:
- 3 ст.л. рослинного масла
- 2 ч.л. гірчиці
- сіль
- перець
Приготування
Цибулю порей нарізати півкільцями (ріпчасту дрібно нарізати).
Баклажани нарізати кубиками.
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Додати баклажани, смажити близько 10 хвилин.
Помідори нарізати невеликими шматочками.
Моцареллу нарізати невеликими шматочками.
Готуємо заправку.
Змішати масло і гірчицю.
Посолити, поперчити.
Змішати баклажани, помідори, моцарелу, салат.
Додати заправку, перемішати.
Смачного!