Салат з баклажанами, фунчозою і яловичиною

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат с баклажанами, фунчозой и говядиной 1

Навіть не знаю, в яку категорію віднести це блюдо – салати або другі страви.
Скоріше, це все-таки салат.
Яскравий, ситний, дуже смачний.
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Замість фунчози можна використовувати спагетті, але в такому випадку, це вже буде не салат.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти

  • 300 г філе яловичини (вирізки)
  • 250 г баклажанів
  • 250 г помідорів
  • 100 г фунчози
  • 150 г цибулі
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

981_0100630hd_3370_p
Приготування
Яловичину відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Остудити.
981_02630hd_3381_p
Нарізати невеликими шматочками.
981_03630hd_3391_p


Цибулю дрібно нарізати.
981_0452rab_3386_p
Баклажани нарізати кубиками.
981_0552rab_3389_p
На рослинній олії обсмажити цибулю.
981_0652rab_3406_p
Додати баклажани.
981_0752rab_3410_p
Посолити, поперчити.
981_0852rab_3415_p
Смажити до готовності (близько 15 хвилин).
981_0952rab_3419_p
Помідори нарізати невеликими шматочками.
981_01018vft_3398_p
Зелень дрібно нарізати.
981_01118vft_3402_p
Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
981_01218vft_3427_p
Потім промила в холодній воді.
981_01318vft_3432_p
За бажанням, її можна нарізати.
981_01418vft_3436_p
Змішати фунчозу, яловичину, баклажани, помідори, зелень.
За бажанням, посолити і заправити рослинним маслом.
981_01518vft_3439_p
981_0150poj_3446_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.