
Навіть не знаю, в яку категорію віднести це блюдо – салати або другі страви.
Скоріше, це все-таки салат.
Яскравий, ситний, дуже смачний.
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Замість фунчози можна використовувати спагетті, але в такому випадку, це вже буде не салат.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
- 300 г філе яловичини (вирізки)
- 250 г баклажанів
- 250 г помідорів
- 100 г фунчози
- 150 г цибулі
- зелень за смаком
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Яловичину відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Остудити.
Нарізати невеликими шматочками.
Цибулю дрібно нарізати.

Баклажани нарізати кубиками.

На рослинній олії обсмажити цибулю.

Додати баклажани.

Посолити, поперчити.

Смажити до готовності (близько 15 хвилин).

Помідори нарізати невеликими шматочками.

Зелень дрібно нарізати.

Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.

Потім промила в холодній воді.

За бажанням, її можна нарізати.

Змішати фунчозу, яловичину, баклажани, помідори, зелень.
За бажанням, посолити і заправити рослинним маслом.


Смачного!
Leave a Reply