Салат з кабачків, грибів і редиски

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из кабачков, грибов и редиса 2

Інгредієнти:

  • 4 маленьких кабачка;
  • 1 великий пучок дрібної редиски;
  • 10-12 середніх дуже свіжих печериць;
  • 2 маленькі червоні солодкі цибулини;
  • 1 невеликий пучок молодого шпинату;
  • сік половини лимона;
  • щіпка меленої паприки;
  • морська сіль.


Для заправки:

  • цедра і сік 1 великого лимона;
  • 1 середній пучок кінзи;
  • 1 ст. л. солодкої гірчиці;
  • 1 стакан оливкового масла;
  • морська сіль, чорний перець.

Як приготувати.
Для заправки влийте в блендер лимонний сік, додайте рубану кінзу і гірчицю, збивайте до однорідності. Не вимикаючи мотор, дуже тонкою цівкою влийте масло. Додайте сіль, перець і подрібнену цедру.
1402655836_1
У грибів видаліть ніжки, капелюшки протріть паперовими рушниками, наріжте тонкими пластинками.
1402655847_2
Кабачки розріжте уздовж навпіл, а потім наріжте тонкими часточками.
1402655851_3


У редисок видаліть хвостики, а бадилля відріжте так, щоб на кожній редисці залишилося трохи зелені. Розріжте редис уздовж навпіл.
1402655855_4
Цибулю очистіть, наріжте дуже тонкими півкільцями. У великій мисці змішайте всі овочі і гриби, присипте сіллю і паприкою, злегка збризніть лимонним соком, дайте постояти 5 хв.
1402655837_5
У шпинату видаліть стебла, великі листи порвіть на частини. Змішайте шпинат з овочами. Розкладіть салат по тарілках, зверху викладіть заправку.
1402655795_6

1402655831_salat-iz-kabachkov-gribov-i-redisa
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.