
Інгредієнти:
- 4 маленьких кабачка;
- 1 великий пучок дрібної редиски;
- 10-12 середніх дуже свіжих печериць;
- 2 маленькі червоні солодкі цибулини;
- 1 невеликий пучок молодого шпинату;
- сік половини лимона;
- щіпка меленої паприки;
- морська сіль.
Для заправки:
- цедра і сік 1 великого лимона;
- 1 середній пучок кінзи;
- 1 ст. л. солодкої гірчиці;
- 1 стакан оливкового масла;
- морська сіль, чорний перець.
Як приготувати.
Для заправки влийте в блендер лимонний сік, додайте рубану кінзу і гірчицю, збивайте до однорідності. Не вимикаючи мотор, дуже тонкою цівкою влийте масло. Додайте сіль, перець і подрібнену цедру.
У грибів видаліть ніжки, капелюшки протріть паперовими рушниками, наріжте тонкими пластинками.
Кабачки розріжте уздовж навпіл, а потім наріжте тонкими часточками.
У редисок видаліть хвостики, а бадилля відріжте так, щоб на кожній редисці залишилося трохи зелені. Розріжте редис уздовж навпіл.

Цибулю очистіть, наріжте дуже тонкими півкільцями. У великій мисці змішайте всі овочі і гриби, присипте сіллю і паприкою, злегка збризніть лимонним соком, дайте постояти 5 хв.

У шпинату видаліть стебла, великі листи порвіть на частини. Змішайте шпинат з овочами. Розкладіть салат по тарілках, зверху викладіть заправку.

Смачного!
Leave a Reply