
Салат з кукурудзою – легке, майже невагоме блюдо, яке точно припаде до смаку всім шанувальникам здорового харчування. А якщо ви бережете фігуру і ведете рахунок кожної калорії, тоді ви просто закохаєтеся в цей салатик. Рецепт його дуже простий, так що ви можете злегка змінювати салат з кукурудзою, додаючи інші інгредієнти, підлаштовуючи під свої смаки.
Інгредієнти для салату з кукурудзою:
- Цибуля порей 1 штука
- Кукурудза консервована 1 банка
- Йогурт натуральний 200 грам
- Сіль морська 1 щіпка
- Перець мелений 1 щіпка
- Оцет винний 1 чайна ложка
Інвентар:
Ніж кухонний, сито, дошка обробна, салатниця, столова ложка, ніж консервний.
Приготування салату з кукурудзою:
Крок 1: Готуємо цибулю.
Цибулю-порей промийте, наріжте кінець з коренем і очистіть овоч від верхніх шарів, які виглядають пожухлими або потемнілими. Розкладіть цибулю на дошці і, починаючи з зеленої частини стебла, розріжте його вздовж навпіл. Потім складіть половинки разом і поріжте їх тонкими півкільцями.
Крок 2: Підготовляємо кукурудзу.
Відкрийте банку з консервованою кукурудзою і викиньте її вміст на друшляк. Сполосніть прохолодною водою і залиште на вазі, давши зайвій волозі стекти.
Крок 3: Змішуємо салат з кукурудзою.
У салатниці змішайте кукурудзу і нарізану цибулю-порей. Окремо змішайте натуральний йогурт з оцтом, сіллю і перцем. Влийте заправку в салат і обережно все перемішайте, а після тут же подавайте до столу.
Крок 4: Подаємо салат з кукурудзою.
Смачного!
Поради до рецепту:– Ви можете заправити цей салат майонезом, якщо не любите натуральний йогурт.- Іноді в цей салат додають ще й кисло-солодке яблуко, але я ніколи не пробувала такий варіант приготування.- Замість консервованої кукурудзи можна використовувати варену.
Leave a Reply