Салат з курки і квасолі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из курицы и фасоли 2

Салат з курки і квасолі дуже просто приготувати, так що всім зайнятим господаркам він точно сподобається. А ще його зручно брати з собою на роботу. Курка і квасоля багаті необхідними поживними речовинами, тому салат з них виходить не тільки смачним, але і дуже ситним, і нітрохи при цьому не важким.

Інгредієнти:

  • Грудка куряча (без кісток і шкіри) 1 штука
  • Кукурудза консервована 1/2 банки
  • Яйця 5 штук
  • Квасоля консервована 1 банка
  • Майонез за смаком
  • Сіль за смаком
  • Спеції за смаком

Інвентар:

Каструля, сотейник, ніж кухонний, дошка обробна, столова ложка, консервний ніж.

Приготування:

Крок 1: готуємо курячу грудку.

0c4c89

Курячу грудку, очищену від шкіри і кістки покладіть в каструлю з холодною водою і поставте на вогонь. Додайте за смаком солі і спецій (чорний мелений перець, куркуму та інше). Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь на середній і відваріть курячу грудку до готовності. Зазвичай на це потрібно не більше 20 хвилин.
Вийміть готову курку з каструлі і дайте їй охолонути, а після поріжте її невеликими шматочками.

Крок 2: готуємо яйця.

89392b

Яйця зваріть круто, для цього їх потрібно готувати не менше 10 хвилин після закипання води. Готові яйця опустіть в холодну воду і тримайте там до повного охолодження, потім очистіть від лушпиння і поріжте кубиками невеликого розміру.

Крок 3: змішуємо салат з курки і квасолі.

62ce40

У салатницю скласти нарізану курячу грудку і яйця. З кукурудзи і квасолі злийте рідину, сполосніть їх чистою водою, а потім так само складіть в салатницю до ынших інгредієнтів. Додайте спецій, солі і заправте майонезом. Гарненько все перемішайте і подавайте готовий салат з курки і квасолі до столу.

Крок 4: подаємо салат з курки і квасолі.

5e1263

Салат з курки і квасолі досить ситний, так що цілком підійде в якості легкого обіду. Подавайте його з домашньою булочкою, прикрасивши гілочкою свіжої петрушки або кропу. Салат виходить не тільки смачним, але і корисним, особливо, якщо використовувати не покупний майонез, а домашній, приготований з натуральних продуктів.
Смачного!
Поради до рецепту:– Для приготування цього салату можна використовувати не тільки відварну, але і запечену у фользі або рукаві курку. Головне, щоб м’ясо було соковитим.- Якщо ви не любите м’ясо курячої грудки, замініть філе стегном. Так само відваріть, а потім зніміть м’ясо з кісток і очистіть від шкіри.

– Якщо під час варіння курячої грудки додати у воду очищену морквину і цибулину, то після цього у вас вийде відмінний дієтичний бульйон, на якому можна приготувати смачний суп.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!