Салат з молодої капусти

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из молодой капусты 6

Інгредієнти:

  • 1 качан молодої капусти;
  • 4 середні молоді морквини;
  • 100 г кураги;
  • 20 г сушеної вишні;
  • 1 великий апельсин;
  • 1-2 ст. л. меду;
  • 1 ч. л. листового зеленого чаю з жасмином;
  • маленький пучок кінзи;
  • сіль.


Як приготувати.
Заваріть зелений чай 1 склянкою окропу, дайте настоятися 4 хв., Процідіть, залийте чайним настоєм курагу і вишню. Залиште на 15-30 хв.
1402655193_1
Злийте настій (він не знадобиться, його можна просто випити – дуже смачно!). Наріжте курагу вздовж смужками. Вишню залиште як є.
1402655256_2
З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної терки. Змішайте цедру з медом, накрийте. З самого апельсина вичавіть сік.
1402655203_3


Журавлину разморозьте, протріть через сито або збийте в блендері, змішайте з апельсиновим соком.
1402655241_4
Моркву нашаткуйте дуже тонкою соломкою, залийте журавлинною сумішшю, закрийте, поставте в холодильник мінімум на 30 хв., Але можна і на кілька годин.
1402655258_5
Тонко нашаткуйте капусту, видаливши качан. Змішайте капусту з листочками кінзи, злегка посоліть, помніть капусту руками. Змішайте з сухофруктами і морквою разом з журавлинним соусом, заправте медом з цедрою. Цей салат може зберігатися в холодильнику до 5 днів.
1402655284_6

1402655269_salat-iz-molodoy-kapusty
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.