
Салат з молодої картоплі з беконом може стати прекрасною легкою вечерею . Завдяки тому , що картопля відварюють в мундирі , вона зберігає максимум вітамінів.
Час приготування: 30 хв .
Щоб приготувати салат з молодої картоплі з беконом , необхідні наступні інгредієнти (на 4 порції) :
- 500 г молодої картоплі
- 250 г нарізки бекону
- 1 велика червона цибулина
- 1 пучок петрушки
- 1,5 ст. ложки червоного бальзамічного оцту
- 50 мл рослинного масла
- сіль – за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
Салат з молодої картоплі з беконом готується наступним чином:
1 . Вимиту картоплю відваріть в мундирі в киплячій підсоленій воді до готовності (близько 20 хв.) .
2 . Воду злийте , картоплю злегка підсушіть , очистіть від шкірки і наріжте великими шматками.
3 . Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
4 . Петрушку вимити, обсушити і розберіть на листочки.
5 . Наріжте бекон на шматочки довжиною 3 см , обсмажте на сухій розігрітій сковороді , щоб вийшли шкварки , і обсушіть на паперових рушниках.
6 . Змішайте в салатниці картоплю з цибулею , беконом і листочками петрушки , посоліть і поперчіть.
7 . Змішайте масло і оцет і полийте салат цією заправкою .
Приємного апетиту!
Leave a Reply