Салат з молодої картоплі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из молодого картофеля

Салат з молодої картоплі з беконом може стати прекрасною легкою вечерею . Завдяки тому , що картопля відварюють в мундирі , вона зберігає максимум вітамінів.

Час приготування: 30 хв .
Щоб приготувати салат з молодої картоплі з беконом , необхідні наступні інгредієнти (на 4 порції) :

  • 500 г молодої картоплі
  • 250 г нарізки бекону
  • 1 велика червона цибулина
  • 1 пучок петрушки
  • 1,5 ст. ложки червоного бальзамічного оцту
  • 50 мл рослинного масла
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком

Салат з молодої картоплі з беконом готується наступним чином:
1 . Вимиту картоплю відваріть в мундирі в киплячій підсоленій воді до готовності (близько 20 хв.) .
2 . Воду злийте , картоплю злегка підсушіть , очистіть від шкірки і наріжте великими шматками.
3 . Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
4 . Петрушку вимити, обсушити і розберіть на листочки.
5 . Наріжте бекон на шматочки довжиною 3 см , обсмажте на сухій розігрітій сковороді , щоб вийшли шкварки , і обсушіть на паперових рушниках.
6 . Змішайте в салатниці картоплю з цибулею , беконом і листочками петрушки , посоліть і поперчіть.
7 . Змішайте масло і оцет і полийте салат цією заправкою .

411_11_05_2012_355
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.