Незвичайний, але дуже смачний і корисний салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
- 100 г кускус
- 15-20 помідорів чері
- 300 г філе яловичини
- лук порей
- 100 г зеленого салату
заправка:
- 5 ст.л. рослинного масла
- 3 ст.л. лимонного соку
- сіль
- перець
Яловичину відварити до готовності (варити близько 30-40 хвилин).
Остудити.
Нарізати невеликими шматочками.
Кускус залити 150 мл окропу.
Накрити кришкою.
Дати настоятися протягом 10 хвилин.
Остудити.
Черрі розрізати на дві частини.
Порей нарізати кільцями.
Готуємо заправку.
Змішати масло і лимонний сік.
Посолити, поперчити.
Змішати салат, чері, порей, яловичину, кускус.
Додати заправку, перемішати.
Смачного!