Салат з овочів на грилі в ароматному маринаді

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из овощей на гриле в ароматном маринаде 1

Опис: Запечені овочі, ароматне оливкове масло і базилік-яскрава і смачна закуска, яка не потребує особливих зусиль.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 2

Інгредієнти:

  • Помідор (твердих сортів) – 4 шт
  • Перець болгарський (червоний) – 2 шт
  • Цибуля біла – 1 шт
  • Часник – 1 зуб.
  • Оливкова олія (у мене з ароматом базиліка) – 2 ст. л.
  • Бальзамик – 1 ч. л.
  • СольПерец душістийМед (за бажанням)
  • Базилік (свіжий)

Приготування:

492577_92016-640x480
Овочі моєму, витираємо насухо і відправляємо в духовку при температурі 200 градусів хвилин на 20-30. Для томатів часу необхідно менше. Теж саме можна зробити на грилі.
492578_98520-640x480
Дістаємо, коли шкірка місцями почорніє.
492579_59543-640x480


Перці відправляємо хвилин на 10 в пакет, після цього шкірку буде зняти легше.
492580_37064-640x480
Дрібними кубиками нарізаємо цибулю, дрібно ріжемо часник.
492581_81710-640x480
Готуємо заправку. Змішуємо бальзамик, оливкова олія, сіль, перець, цибулю, часник, за бажанням можна додати трохи меду залежно від солодощі ваших томатів і перцю.
492582_24707-640x480
Чистимо овочі, з перцю вичищаємо насіння, нарізаємо всі часточками. Овочі повинні бути ще теплими. Змішуємо з заправкою, залишаємо настоятися хоча б півгодини.
492583_59655-640x480
Рвемо листочки базиліка і змішуємо з салатом перед подачею.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.