Салат з печінки тріски

» » Салат з печінки тріски
Салат з печінки тріски

Печінка тріски це прекрасний інгредієнт для приготування салатів для святкового столу. Салат з печінки тріски виходить не тільки смачним , але ще і дуже ситним , а при правильній та красивій подачі він може перетворитися на справжню прикрасу святкового застілля.

Для того щоб приготувати салат з печінки тріски вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка тріски в олії – 1 банка ,
  • яйця курячі ( варені) – 4 штуки ,
  • свіжий огірок – 1 штука ,
  • свіжі помідори ( великі) – 4 штуки ,
  • зелена цибуля – 0,5 пучка ,
  • свіжа зелень кропу і петрушки по 0,5 пучка ,
  • лимонний сік – 2 ст. ложки ,
  • сіль і перець за смаком ,
  • майонез – 50 грам .

Правильне приготування салату з печінки тріски в помідорах

Для початку підготуємо помідори , в яких будемо подавати наш салат. Для цього помідори промиваємо і акуратно зрізаємо капелюшок. Потім за допомогою маленької ложечки виймаємо м’якоть з помідора . Таким чином , ви отримаєте акуратні чашечки для салату.

Далі займемося приготуванням салату.

Відварюємо курячі яйця і очищаємо їх. Потім рубаємо дрібним кубиком .

Свіжу зелень цибулі також потрібно промити , і потім пір’я потрібно нарубати дрібно .

Свіжий огірок промиваємо і ріжемо дрібним кубиком .

Відкривши баночку з печінкою тріски , витягаємо її з масла , масло залишаємо для заправки салату. Печінку розминаємо за допомогою виделки. Потім змішуємо всі інгредієнти : яйця, зелену цибулю , огірок , печінка тріски .

Свіжу зелень петрушки і кропу потрібно промити і злегка струснути для того щоб видалити надлишки рідини. Потім рубаємо зелень дрібно .

Для заправки масло , в якому була печінка тріски , змішуємо з лимонним соком , сіллю і перцем. Потім отриманою заправкою поливаємо салат. Перемішуємо і прибираємо в холодильник хвилин на 45 – 60.

Перед подачею на стіл розкладаємо салат у підготовлені чашечки з помідорів і прикрашаємо свіжою зеленню.

Салат з печінки тріски

Приємного вам апетиту і з наступаючим Новим роком вас !

Салат з печінки тріски обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика