Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат с печенью, фасолью и маринованными грибами 6

Інгредієнти

  • 200 г квасолі
  • 500 г печінки
  • 150 г маринованих грибів
  • 150 г цибулі
  • 200 г моркви
  • сіль
  • перець
  • майонез або сметана
  • рослинне масло

924_01004950l_2586_b
Приготування
Дуже ситний салат.
Печінку можна використовувати яловичу або курячу (курячу треба варити хвилин 20 після закипання).
Квасолю можна використовувати консервовану.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
924_024950l_2590_b
Квасолю замочити (на ту кількість часу, який зазначено на упаковці).
924_034950l_2605_b


Відварити квасолю до готовності.
924_044950l_2595_b
Печінка відварити до готовності (яловичу печінку варити близько 30 хвилин після закипання).
924_054950l_2658_b
Печінка остудити, нарізати соломкою.
924_0642nzo_2670_b
Гриби нарізати невеликими шматочками.
924_0742nzo_2663_b
Цибулю нарізати кубиками.
924_0842nzo_2668_b
Моркву натерти на середній тертці.
924_0942nzo_2674_b
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
924_01042nzo_2678_b
Додати моркву, обсмажити.
924_011598ok_2682_b
Змішати квасолю, печінка, гриби, цибулю з морквою.
Посолити, поперчити.
924_012598ok_2685_b
Заправити майонезом або сметаною.
924_01598ok_2771_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.