Салат з полуницею до шашлику

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат с клубникой к шашлыку

Кожен з нас любить літо , але, звичайно , не спекотне і посушливе , а тепле і безтурботне . Ця пора з дитинства асоціюється у нас з відпочинком – літні канікули , свобода , буйна краса природи , що прокинулася після зимового заціпеніння . Звичайно , тепер ми вже не можемо похвалитися довгими канікулами , але поїздка на шашлики під час відпустки або вихідних поверне відчуття безтурботності і свободи . Шашлик зазвичай доповнюють лаваш ( або бутерброди ) та відповідні напої. Я пропоную вам урізноманітнити меню за допомогою легкої і смачною закуски , яка вигідно підкреслить смак шашлику – салат з полуницею і шпинатом . Шпинат і полуницю можна придбати в супермаркеті в любий час року , шашлик також можна приготувати коли завгодно – був би час і бажання . Такий салат відразу ж подарує вам літній настрій і легкість , навіть якщо на вулиці мороз і завірюха . Це подарунок літа !

Я вперше приготувала цей салат як закуску для шашлику , але зараз готую досить часто як десерт або легку вечерю. Таке блюдо успішно замінить вітамінний комплекс , при цьому воно шалено смачне.
Щоб приготувати салат з полуницею до шашлику , вам знадобиться:

  • листя шпинату свіжі – 220 г
  • горіхи волоські – 1 /3 ст.
  • полуниця – 0,5 кг

для заправки:

  • сік лимонний свіжий – 1 ст.л.
  • оцет винний – 2 ст.л.
  • цукор – ¼ ст.
  • масло рослинне – 1 ст.л.

Як приготувати салат з полуницею до шашлику :
1.Промиваємо листя шпинату , подрібнюємо волоські горіхи і нарізаємо полуницю. Полуницю розрізаємо на кілька частин , якщо ягода велика . Якщо дрібна , то можна розрізати навпіл.
2 . У великій тарілці змішуємо полуницю , шпинат і горіхи.
3 . З’єднуємо всі складові , призначені для заправки , і гарненько їх перемішуємо. Заправка може зберігатися в холодильнику до самої подачі . Перед самим вживанням поливаємо нею салат і добре перемішуємо.
З боку може здатися , що готувати такий салат на природі проблематично , але це не так. Підготувати й нарізати складові можна дома, в дома готуємо і заправку. На природі залишиться тільки заправити салат і насолоджуватися прекрасним смаком .

410_16_04_2013_1792
Приємного апетиту!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.