
Ракові шийки утворюють оригінальні смакові поєднання з багатьма продуктами. У цьому можна переконатися , якщо приготувати салат з ракових шийок з зеленню і помідорами.
Щоб приготувати салат з ракових шийок з зеленню і помідорами , необхідні наступні інгредієнти (на 1 порцію)
- 8 варених раків
- 1 варене яйце
- 1 / 2 помідора
- 1 / 4 цибулини
- невеликий пучок листя салату
- майонез з лимонним соком
- суміш перців
- сіль – за смаком
Салат з ракових шийок з зеленню і помідорами готується так:
1 . Попередньо необхідно охолодити всі інгредієнти салату.
2 . Листя салату вимийте , просушіть , порвіть руками і викладіть на невелику плоску тарілку.
3 . Яйце і помідор розріжте на 4 частини.
4 . Цибулю наріжте соломкою.
5 . Ракові шийки звільніть від панцирів і видаліть внутрішню жилу.
6 . Викладіть всі інгредієнти на листя салату , посоліть , поперчіть , полийте майонезом і відразу ж подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Leave a Reply