Салат з ракових шийок з зеленню і помідорами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из раковых шеек с зеленью и помидорами

Ракові шийки утворюють оригінальні смакові поєднання з багатьма продуктами. У цьому можна переконатися , якщо приготувати салат з ракових шийок з зеленню і помідорами.

Щоб приготувати салат з ракових шийок з зеленню і помідорами , необхідні наступні інгредієнти (на 1 порцію)

  • 8 варених раків
  • 1 варене яйце
  • 1 / 2 помідора
  • 1 / 4 цибулини
  • невеликий пучок листя салату
  • майонез з лимонним соком
  • суміш перців
  • сіль – за смаком

Салат з ракових шийок з зеленню і помідорами готується так:
1 . Попередньо необхідно охолодити всі інгредієнти салату.
2 . Листя салату вимийте , просушіть , порвіть руками і викладіть на невелику плоску тарілку.
3 . Яйце і помідор розріжте на 4 частини.
4 . Цибулю наріжте соломкою.
5 . Ракові шийки звільніть від панцирів і видаліть внутрішню жилу.
6 . Викладіть всі інгредієнти на листя салату , посоліть , поперчіть , полийте майонезом і відразу ж подавайте на стіл.

412_11_05_2012_1128
Приємного апетиту!
 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.