
Салат з редису з зеленню і горіхами володіє яскравим, насиченим смаком. Легкий, свіжий і соковитий, цей салат – справжнє джерело вітамінів і мікроелементів.
Щоб приготувати салат з редису з зеленню і горіхами , будуть потрібні такі інгредієнти:
- 150 г листя салату фріссе , романо , мангольд
- жменя волоських горіхів;
- 1 морква
- 1 пучок редиски
- половинка червоної цибулини
для заправки:
- 1 ст. ложка винного оцту
- 2 ст. ложки оливкової олії
- сіль
- перець чорний мелений
Салат з редису з зеленню і горіхами готується наступним чином:
1 . Всі овочі вимийте під проточною водою.
2 . Моркву натріть на крупній тертці , редиску наріжте тонкими кружальцями.
3 . Салатні листя обсушити і крупно порвіть руками.
4 . Горіхи дрібно порубати.
5 . Для заправки дрібно наріжте цибулю , змішайте з маслом і оцтом , посоліть , поперчіть і заправте салат.
6 . Перед подачею посипте салат рубаними горіхами.
Приємного апетиту!
Leave a Reply