
Салат з редису з рисом включає також радіккіо, який називають італійським цукром. Це дуже гарний вид салату, листя якого мають рожево-бордово-фіолетове забарвлення з білими прожилками. Виглядає надзвичайно ефектно і надає салату вишуканий вигляд і смак.
Щоб приготувати салат з редису з рисом і радіккіо , знадобляться такі інгредієнти:
- редис – 1 пучок
- яблуко – 1 шт.
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 качан салату радіккіо (можна замінити листям цикорію )
- 4 ст. ложки відвареного розсипчастого рису
- 8 перепелиних яєць
для заправки:
- 1 ст. ложка білого сухого вина
- 1 ч. ложка цукру
- майонез
- сіль за смаком
Салат з редису з рисом готується наступним чином:
1 . Відваріть перепелині яйця.
2 . Вимийте всі овочі під проточною водою.
3 . Редиску наріжте тонкими кружечками , з яблука видаліть серцевину і наріжте тонкими часточками , цибулю наріжте півкільцями
4 . Салат радіккіо розберіть на листя , вимийте, обсушити паперовими серветками і наріжте соломкою.
5 . Змішайте цибулю з салатом , посоліть , поперчіть , посипте цукром , додайте вино , перемішайте , накрийте харчовою плівкою і дайте постояти 10 хвилин.
6 . Додайте в салат рис , яблуко і редис , заправте майонезом , перемішайте і викладіть у салатницю.
7 . Прикрасьте навпіл перепелиними яйцями.
Салат з редису з рисом можна також подавати в порційних формочках , тоді всі інгредієнти можна укладати шарами.
Приємного апетиту!
Leave a Reply