Інгредієнти:
- 4 ст.л. оливкового масла
- 1 червоний солодкий перець
- 1 солодкий жовтий перець
- сіль, перець
- 100 г салатного міксу
- 5 скибочок білого хліба
- 1 ч.л. бальзаміко
- 2 банки (по 150 г) консервованого тунця у власному соку
- 0,5 ч.л. сухого базиліка
Підготувати овочі. В 2 ст.л. оливкового масла обсмажити нарізаний соломкою перець. Додати сіль, перець, базилік і тушкувати 5 хв.
Розкласти на деко порізаний кубиками білий хліб і підрум’янити в духовці при 180 ° до золотисто-коричневого кольору. Викласти до перцю і обсмажити разом 2 хв.
Салат, солодкий перець і сухарики змішати. Для заправки оцет, оливкова олія, мелений чорний перець і сіль злегка збити. Злити сік з тунця і розділити рибу на шматочки, додати в салат. Заправити салат. Посолити, поперчити за смаком і відразу ж подати на стіл.
Приємного апетиту!
Leave a Reply