
Інгредієнти:
- 3 молоді морквини
- 4 черешка молодого селери 4 великі груші конференс
- 150 г полуниці
- 3 великих апельсина
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 50 г золотистих родзинок
- 2 ст. л. коньяку або рому, за бажанням
- рожевий перець горошком
Як приготувати.
Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. З двох ретельно вимитих щіткою апельсинів дрібною теркою зніміть цедру. Розріжте апельсини навпіл, вичавіть сік.
Змішайте апельсиновий сік, цедру, тертий імбир і коньяк (ром), якщо використовуєте. Покладіть в цю суміш родзинки і залиште мінімум на 15 хв., Але краще на пару годин.
Зріжте з апельсина що залишився шкірку разом з білою частиною так, щоб була видна м’якоть. Виріжте філе по часточках між плівками. Розріжте кожне філе на 2-3 частини.
У полуниці видаліть плодоніжки, наріжте ягоди кружечками. Моркву очистіть і наріжте дуже тонкою соломкою. Селеру наріжте тонкими скибочками.

Очистіть груші від шкірки, розріжте вздовж на четвертинки, видаліть серцевину. Наріжте груші поперек невеликими шматочками.

Змішайте всі підготовлені продукти, в останню чергу додайте родзинки разом з рідиною. Перед подачею посипте рожевим перцем, злегка розминаючи його в пальцях.

Смачного!
Leave a Reply