Салат з індички

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из индейки 3

Інгредієнти:

  • 300 г варено-копченого філе грудки індички;
  • 2 середніх зелених яблука;
  • 4-6 черешків селери;
  • по 2 гілочки зеленого та фіолетового базиліка.

Для заправки:

  • 250 г червоної смородини;
  • 2 см кореня свіжого імбиру;
  • 1 ст. л. гречаного меду;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • сіль, мелений запашний і чорний перець.


Як приготувати.
Для заправки у смородини видаліть гілочки. Імбир очистіть, натріть на дрібній тертці, покладіть разом зі смородиною в блендер, збийте в пюре. При бажанні протріть через сито, щоб позбутися від кісточок, або залиште як є.
1402657289_1
Змішайте пюре з медом, потім з рослинним маслом, приправте сіллю і перцем. Дайте заправці настоятися мінімум 15 хв.
1402657322_2
Якщо у селери із зовнішнього боку великі жорсткі волокна, зріжте їх. Наріжте черешки поперек скибочками завтовшки приблизно 5 мм.
1402657252_3


Філе індички наріжте невеликими кубиками. У зеленого та фіолетового базиліка обірвіть листочки з гілочок (гілочки не знадобляться). Дрібні листочки залиште цілими, великі складіть один на одного, скрутіть в рулетик і тонко наріжте впоперек.
1402657330_4
Якщо у яблук жорстка шкірка, очистіть її. Розріжте яблука уздовж на 4 частини, потім наріжте впоперек тонкими скибочками.
1402657332_5
Змішайте всі підготовлені продукти із заправкою, посипте базиліком. Подавайте відразу ж або дайте трохи настоятися в холодильнику.
1402657325_6

1402657292_salat-iz-indeyki
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.